Komvux flyttar till kvarteret Margareta

Under de kommande åren flyttar Komvux Malmö större delen av sin verksamhet till kvarteret Margareta, med adress Kungsgatan 44. Detta kommer ske löpande fram till sommaren 2019. Först ut att flytta var Komvux Malmö Universitetsholmen som från och med höstterminen 2017 har flyttat alla sina vuxenutbildningar inom vård och omsorg till kvarteret Margareta, Kungsgatan 44. Utbildningen Grafisk operatör är fortsatt förlagd till lokalerna på Universitetsholmen.

 

Betongarbetare

Kurs/kurspaket är inte sökbar just nu
Gymnasial vuxenutbildning
Antal studieveckor: 
20
Förkunskaper: 
Avslutad gymnasial yrkesutbildning inom Bygg- och Anläggningsprogrammet med fullständiga betyg i yrkesämnen. Avslutad grundutbildning, BAS-Byggyrken inom KomVux med fullständiga betyg.
Kursform: 
Lärling
Omfattning: 
100%
Kursperiod: 
2018-03-19 - 2018-08-03
Skola: 
Komvux Malmö Byggymnasiet
Poäng: 
400p
Beskrivning/innehåll: 

Gymnasial/VUX- lärlingsutbildning som är helt företagsförlagd. Denna del är en påbyggnad på BAS-utbildningen. Skolan ordnar lärlingsplatsen om du går BAS-delen .
Efter avslutad utbildning som gymnasial/VUX-lärling har du behörighet att söka anställning och teckna ett avtal med ett byggföretag om vidare lärlingsutbildning.

Har du kompetens motsvarande grundutbildningen eller redan innehar lärlingsbok inom något byggyrke kan du söka direkt till den nya yrkesspecifika lärlingsutbildning som Betongarbetare. Det är en fördel om du har kontakt med ett företag som kan erbjuda dig en lärlingsplats.

Du bekostar själv dina skyddskläder. 
Utbildningen är kostnadsfri och berättigar till CSN.

Sökkod: 
NSxBET
Kontaktperson: 
Paul Wahlgren, 0733-540788, paul.wahlgren.berg@malmo.se
Kurser som ingår: 
Poäng
Betong 1 - lågform och platta på mark 100
Betong 2 - väggar och pelare 100
Betong 3 - bärlag100
Betong 4 - golv 100