Komvux flyttar till kvarteret Margareta

Under de kommande åren flyttar Komvux Malmö större delen av sin verksamhet till kvarteret Margareta, med adress Kungsgatan 44. Detta kommer ske löpande fram till sommaren 2019. Först ut att flytta var Komvux Malmö Universitetsholmen som från och med höstterminen 2017 har flyttat alla sina vuxenutbildningar inom vård och omsorg till kvarteret Margareta, Kungsgatan 44. Utbildningen Grafisk operatör är fortsatt förlagd till lokalerna på Universitetsholmen.

 

Astar AB

Astar är en av Sveriges största anordnare av vuxenutbildning. Vårt utbud inom Komvux är stort. Vi erbjuder utbildningar inom bl a restaurang och livsmedel, barn och fritid, vård och omsorg, handel och administration, vvs, fastighet, el, fastighet samt industri. I Malmö har vi utbildning inom vård och omsorg och Sfi.

Våra utbildningar genomförs med hög flexibilitet i både upplägg och genomförande. Astar arbetar för ett individanpassat lärande, och vi upprättar en studieplan utifrån elevens förmågor och mål. Utbildningarna löper över hela året utan avbrott, och detta ger eleven möjlighet att nå uppsatta mål snarast möjligt.

Under elevens arbetsplatsförlagda del av utbildningen får de möjlighet att knyta värdefulla kontakter med många tänkbara arbetsgivare inför framtiden.