Nu flyttar Komvux Malmö Pauli 

Komvux Malmö Pauli flyttar sin verksamhet till kvarteret Margareta, Kungsgatan 44. Från och med höstterminen 2018 kommer all undervisning ske i lokalerna på Kungsgatan 44 (Värnhemsskolan).

Du gör fortfarande din ansökan som vanligt via ansökningswebben.

 

Hermods AB

Hos Hermods kan du välja mellan flera yrkesutbildningar inom olika områden. Hermods utgår från arbetsmarknadensbehov och krav när vi utformar våra yrkesutbildningar. Det innebär att du får vad som krävs för att arbeta inom yrket.

Våra yrkesutbildningar finns inom områden där det finns ett behov av utbildad personal och där arbetsmarknaden ser god ut. Dina jobbchanser efter en yrkesutbildning är därmed stora.

I vårt samarbete med branschernas organisationer och företagen har vi  tagit fram utbildningarna Ställningsbyggare, golvläggare, plattsättare och målare, som vi erbjuder och utbildar genom Komvux Malmö

I den gymnasiala yrkesutbildningen ingår arbetsplatsförlagt lärande (APL). Med APL menas att en del av utbildningen kommer att genomföras på en arbetsplats. Här får du använda dina nya kunskaper och lära dig praktiska moment.